Se Copenhagen Brews guide här

Tips och tricks för en god kopp kaffe

Steg 1

Välj rätt kaffe

Med Copenhagen Brew-kapseln kan du utforska kaffeuniversumet och hitta den perfekta smakprofilen för dig. För bästa upplevelse rekommenderar vi dock att du använder en espressokaffe, eftersom denna är starkare än annat kaffe.


Vi rekommenderar att du använder ett medelfinmalt kaffe i din Copenhagen Brew-kapsel, eftersom detta ger det bästa resultatet. Undvik att använda det extra fina espressokaffet, eftersom detta inte skapar ett optimalt vattenflöde

Steg 2

Fyll kapseln, pund och brygg

Fyll kapseln med kaffe och gör en topp av kaffe. Använd kolven för att trampa försiktigt på kaffet tills du möter hårt motstånd. Var noga med att inte stampa för hårt i kaffet eftersom det kan skapa dåligt vattenflöde.

Steg 3

Töm kapseln på kaffe

När du har gjort ditt favoritkaffe kan du tömma kaffekapseln och använda kaffesumpen för ansiktsvård, som kroppsskrubb, som kompost i trädgården och mycket mer.

Hur mycket tryck krävs?

Det tryk, der påføres med kapslen spiller en meget vigtig rolle i fremstillingen af ​​en god kaffe. Med lidt øvelse er du ikke langt fra at være en vaske ægte barista. Vidste du nemlig, at smagen af ​​kaffe ændres afhængigt af mængden af ​​tryk, du bruger? Vores råd er at lege med det, indtil du finder den rigtige balance for dig og ikke at stampe kaffen i kapslen for let. Begynd med at anvende et let tryk, og øg det derefter afhængigt af ekstraktionen. Der er ingen absolut optimal mængde tryk, det afhænger af størrelsen på malingen, der skifter fra kaffe til kaffe. Efter et par nemme tests kan du finde den perfekte balance. Du kan se hvordan vi gør i video-guiden ovenfor.

Hur varmt ska vattnet vara?

Hvordan forbedrer du en god kaffe yderligere? Ved at ændre lege lidt med temperaturen. Kaffen skal ikke kun varme dit hjerte. Så her er nogle forslag til, hvordan du får din kaffes temperatur til at koge!

Varm koppen op, inden du hælder kaffen i, eller hæld en halv kop vand fra din Nespresso®-kaffemaskine, efter at den er opvarmet til den rigtige temperatur. Dette lille trick hjælper dig med at holde din kaffemaskine ren og få den til at holde længere, og den giver dig mulighed for at nyde en bedre, varmere og mere autentisk kop kaffe.

Men der er mere.

Vi vil have dig til at blive en ekspertbarista, så vi fortæller dig en af ​​hemmelighederne ved at lave en god kaffe. Du har fyldt din kapsel, du har stampet kaffen ordentligt. Nu skal du lade noget kogende vand inde i kapslen, bare et par dråber. Tryk på flow-knappen, lad den køre, indtil en dråbe eller to kaffe begynder at dryppe ud. Tryk derefter på knappen for at stoppe alt, og vent derefter et par sekunder, før du starter det igen. Dette kaldes præ-infusion, og du kan se, hvordan det gøres i video-guiden ovenfor. Dette er med til at give din kaffe lidt ekstra styrke.

Vilket vatten ska jag använda?

Der er noget andet, du kan gøre for at lave en bedre kaffe: Brug det rigtige vand.

Kørsel af rent vand gennem maskinen hjælper med at holde maskinen ren og under gode forhold, hvilket forbedrer kvaliteten af ​​kaffen. En ting, der dog kan gøre hele forskellen, er den slags vand, du bruger.

Inden du bruger dit postevand, kan du kontrollere dets egenskaber, især hårdhed og kalkprocent. Du kan finde de ideelle vandkarakteristika til at lave god kaffe ved at sammenligne med referencekortet fra SCAA (Specialty Coffee Association of America): https://www.scaa.org/?page=resources&d=water-standards.

Kalket vand vil desuden med tiden tilstoppe din kaffemaskine. Især i Danmark ses at kalket er meget hårdt, hvorfor et godt tip (Som vi selv bruger og mange professionelle baristaer bruger) er at bruge kildevand. Dette behøver nødvendigvis ikke at trække ned i budgettet. Ved at bruge billige 2L flaskevand fra supermarkederne, sikrer du dig en bedre kaffe og at din maskine holder i længere tid.

En afkalkning af din Nespresso®-kaffemaskine i ny og næ, vil også gøre underværker for smagen af din kaffe.

Vilket kaffe ska du välja?

Copenhagen Brew fungerer med kaffeblandinger fra detailbutikkerne, supermarkederne og kaffebarerene. Ved første øjekast, skal du finde ud af, hvor meget pres du skal anvende til netop din kaffe og Nespresso®-maskine. På ingen tid vil du kunne genkende den rigtige stampning og den korrekte mængde kaffe til din kaffe og Nespresso®-maskine.

For at lave en god kaffe er et andet råd, vi kan give dig: Undgå for fint formalet blanding.

Vi anbefaler, at du bruger en fint eller medium fint formalet kaffe i din Copenhagen Brew Kapsel, da det giver det bedste resultat. Undgå derfor at bruge den ekstra-fine espressokaffe, da der derved ikke skabes et optimalt vandgennemløb. Den ekstra-fine espressokaffe bliver ofte brugt i espresso-maskiner på caféer, som yder højere vandtryk end den almindelige Nespresso® kapselkaffemaskine. Det er muligt at benytte en grovere formalet kaffe, men dette kan gøre kaffen mindre stærk. Med en grovere kaffe skal du stampe kaffen hårdere i kapslen. Hvis din kaffe er for vandet, så anbefaler vi, at du prøver med en mindre grovmalet kaffe.

Hvilken blanding skal du så vælge? Vi prøvede Copenhagen Brew kapslen med de mest almindelige blandinger, der sælges i supermarkeder, og alt efter smag og udtryk, fandt vi vigtigheden i prøve sig frem. Følg video-guiden ovenfor for at se forskellen i for grove og for fine kaffeblandinger.

Med lidt prøvelse får du en kaffe, der ikke er mindre end en professionel.

I samarbejde med et dansk risteri, vil du snart kunne købe Copenhagen Brew Roast - ristet i København. Bliv en del af kaffeklubben for at holde dig opdateret. Du kan tilmelde dig længere nede på siden.

Prova Copenhagen Brew idag

Italian Roast Bundle - Copenhagen Brew

Italienskt stekpaket

8 recensioner
359,00 DKK