Se Copenhagen Brews guide her

Tips og tricks til en god kop kaffe

Our reusable coffee capsule for Nespresso ® has never been easier to use. Fill the capsule with your favorite coffee and enjoy a nice cup of coffee.

Trin 1

Vælg den rigtige kaffe

Med Copenhagen Brew kapslen kan du gå på opdagelse i kaffeuniverset og finde den helt rigtige smagsprofil til dig. For den bedste oplevelse anbefaler vi dog at bruge en espressokaffe, da denne er kraftigere end anden kaffe.


Vi anbefaler, at du bruger en medium-fintmalet kaffe i din Copenhagen Brew kapsel, da dette giver det bedste resultat. Undgå at bruge den ekstra-fine espressokaffe, da der derved ikke skabes et optimalt vandgennemløb.

Trin 2

Fyld kapslen, stamp og bryg

Fyld kapslen med kaffe og lav en top af kaffe. Brug stemplet til at stampe kaffen blidt, indtil du møder hård modstand. Pas på med at stampe kaffen for hårdt, da dette kan skabe et dårligt vandgennemløb. 

Trin 3

Tøm kapslen for kaffe

Når du har lavet din yndlingskaffe, kan du tømme kapslen for kaffe og bruge kaffegrumsen til ansigtspleje, som bodyscrub, som kompost i haven og meget mere.

Hvor meget tryk skal der til?

Det tryk, der påføres med kapslen spiller en meget vigtig rolle i fremstillingen af ​​en god kaffe. Med lidt øvelse er du ikke langt fra at være en vaske ægte barista. Vidste du nemlig, at smagen af ​​kaffe ændres afhængigt af mængden af ​​tryk, du bruger? Vores råd er at lege med det, indtil du finder den rigtige balance for dig og ikke at stampe kaffen i kapslen for let. Begynd med at anvende et let tryk, og øg det derefter afhængigt af ekstraktionen. Der er ingen absolut optimal mængde tryk, det afhænger af størrelsen på malingen, der skifter fra kaffe til kaffe. Efter et par nemme tests kan du finde den perfekte balance. Du kan se hvordan vi gør i video-guiden ovenfor.

Hvor varmt skal vandet være?

Hvordan forbedrer du en god kaffe yderligere? Ved at ændre lege lidt med temperaturen. Kaffen skal ikke kun varme dit hjerte. Så her er nogle forslag til, hvordan du får din kaffes temperatur til at koge!

Varm koppen op, inden du hælder kaffen i, eller hæld en halv kop vand fra din Nespresso®-kaffemaskine, efter at den er opvarmet til den rigtige temperatur. Dette lille trick hjælper dig med at holde din kaffemaskine ren og få den til at holde længere, og den giver dig mulighed for at nyde en bedre, varmere og mere autentisk kop kaffe.

Men der er mere.

Vi vil have dig til at blive en ekspertbarista, så vi fortæller dig en af ​​hemmelighederne ved at lave en god kaffe. Du har fyldt din kapsel, du har stampet kaffen ordentligt. Nu skal du lade noget kogende vand inde i kapslen, bare et par dråber. Tryk på flow-knappen, lad den køre, indtil en dråbe eller to kaffe begynder at dryppe ud. Tryk derefter på knappen for at stoppe alt, og vent derefter et par sekunder, før du starter det igen. Dette kaldes præ-infusion, og du kan se, hvordan det gøres i video-guiden ovenfor. Dette er med til at give din kaffe lidt ekstra styrke.

Hvilket vand skal jeg bruge?

Der er noget andet, du kan gøre for at lave en bedre kaffe: Brug det rigtige vand.

Kørsel af rent vand gennem maskinen hjælper med at holde maskinen ren og under gode forhold, hvilket forbedrer kvaliteten af ​​kaffen. En ting, der dog kan gøre hele forskellen, er den slags vand, du bruger.

Inden du bruger dit postevand, kan du kontrollere dets egenskaber, især hårdhed og kalkprocent. Du kan finde de ideelle vandkarakteristika til at lave god kaffe ved at sammenligne med referencekortet fra SCAA (Specialty Coffee Association of America): https://www.scaa.org/?page=resources&d=water-standards.

Kalket vand vil desuden med tiden tilstoppe din kaffemaskine. Især i Danmark ses at kalket er meget hårdt, hvorfor et godt tip (Som vi selv bruger og mange professionelle baristaer bruger) er at bruge kildevand. Dette behøver nødvendigvis ikke at trække ned i budgettet. Ved at bruge billige 2L flaskevand fra supermarkederne, sikrer du dig en bedre kaffe og at din maskine holder i længere tid.

En afkalkning af din Nespresso®-kaffemaskine i ny og næ, vil også gøre underværker for smagen af din kaffe.

Hvilken kaffe skal du vælge?

Copenhagen Brew fungerer med kaffeblandinger fra detailbutikkerne, supermarkederne og kaffebarerene. Ved første øjekast, skal du finde ud af, hvor meget pres du skal anvende til netop din kaffe og Nespresso®-maskine. På ingen tid vil du kunne genkende den rigtige stampning og den korrekte mængde kaffe til din kaffe og Nespresso®-maskine.

For at lave en god kaffe er et andet råd, vi kan give dig: Undgå for fint formalet blanding.

Vi anbefaler, at du bruger en fint eller medium fint formalet kaffe i din Copenhagen Brew Kapsel, da det giver det bedste resultat. Undgå derfor at bruge den ekstra-fine espressokaffe, da der derved ikke skabes et optimalt vandgennemløb. Den ekstra-fine espressokaffe bliver ofte brugt i espresso-maskiner på caféer, som yder højere vandtryk end den almindelige Nespresso® kapselkaffemaskine. Det er muligt at benytte en grovere formalet kaffe, men dette kan gøre kaffen mindre stærk. Med en grovere kaffe skal du stampe kaffen hårdere i kapslen. Hvis din kaffe er for vandet, så anbefaler vi, at du prøver med en mindre grovmalet kaffe.

Hvilken blanding skal du så vælge? Vi prøvede Copenhagen Brew kapslen med de mest almindelige blandinger, der sælges i supermarkeder, og alt efter smag og udtryk, fandt vi vigtigheden i prøve sig frem. Følg video-guiden ovenfor for at se forskellen i for grove og for fine kaffeblandinger.

Med lidt prøvelse får du en kaffe, der ikke er mindre end en professionel.

I samarbejde med et dansk risteri, vil du snart kunne købe Copenhagen Brew Roast - ristet i København. Bliv en del af kaffeklubben for at holde dig opdateret. Du kan tilmelde dig længere nede på siden.

Prøv Copenhagen Brew i dag

Italian Roast Bundle - Copenhagen Brew

Italian Roast Bundle

8 reviews
359,00 DKK