4 Copenhagen Brew-kaffer til at starte din dag med

Hvis du er på udkig efter en god kop kaffe til at starte dagen med, så skal du ikke lede længere end til Copenhagen Brew. Vi har fire lækre brygninger, der vil hjælpe dig med at komme godt igennem morgenen. Uanset om du er til espresso, cappuccino, latte eller mokka, har vi noget for enhver smag. Så kom ind og nyd en kop himmelsk!

Etiopisk Sidamo Espresso

Etiopisk Sidamo espresso er en kaffe med en unik smagsprofil. Kaffen er dyrket i Sidamo regionen i Etiopien, som er kendt for sine kaffebønner af høj kvalitet. Kaffebønnerne er ristet til en mørk ristning og derefter malet meget fint. Dette resulterer i en kaffe med en stærk smag og et højt koffeinindhold. Etiopisk Sidamo espresso bruges ofte i espressodrikke, da den stærke smag kan tåle mælk og sukker. Derudover gør det høje koffeinindhold den til et populært valg for dem, der ønsker en energigivende kop kaffe. Uanset om du er på udkig efter en unik smag eller et kraftigt koffeinkick, er espresso fra Etiopien Sidamo værd at prøve.

Espresso Italian Roast

Der er intet bedre end en varm kop kaffe om morgenen til at hjælpe dig med at vågne op og starte dagen. Og hvis du er på udkig efter en fyldig kaffe med fuld smag, kan du ikke gå galt i byen med Espresso Italian Roast. Denne mørkristede kaffe er lavet af et mix mellem Arabica og Robusta-bønner, som er langsomt ristet for at fremhæve deres naturlige sødme og dybe smag. Den resulterende kaffe er blød og velafbalanceret med noter af chokolade og karamel. Uanset om du nyder den alene eller med et skvæt mælk, vil espresso Italian roast helt sikkert behage dig. Så hvorfor ikke give den en chance? Du vil måske opdage, at det er din nye yndlingskaffe.

Monsoon Malabar

Monsoon Malabar er en kaffetype, der dyrkes i bjergområderne i det sydlige Indien. Kaffebønnerne er kendt for deres rige smag og aroma, som har noter af chokolade og krydderier. Monsoon Malabar tilberedes typisk med en espressomaskine, og kaffen serveres sort eller med en lille mængde mælk. Kaffen bruges også nogle gange i indisk madlavning, da den giver retterne en unik smag. Monsoon Malabar er opkaldt efter monsunvindene, der blæser gennem regionen i regntiden. Disse vinde er med til at skabe de perfekte betingelser for, at kaffetræerne kan trives. Kaffebønnerne høstes i monsunperioden, som varer fra juni til september. Monsoon Malabar er en af de mest populære kaffetyper i Indien, og den er langsomt ved at blive mere populær i andre dele af verden.

Sumatra Mandheling Aceh

Hvis du er en kaffeelsker, vil du helt sikkert gerne prøve Sumatra Mandheling Aceh kaffe. Espressoelskere sætter især pris på den rige, fyldige smag af disse bønner. De har også en udpræget lav surhedsgrad, hvilket gør dem ideelle for dem, der er følsomme over for maveproblemer. Bønnerne dyrkes i Sumatras højland, i et område, der er kendt for sit ustabile tropiske vejr. Dette resulterer i en kaffebønne, der både er unik og velegnet til espressoproduktion. Bønnerne bliver typisk fermenteret længere end andre sorter, hvilket også bidrager til deres særlige smagsprofil. Sumatra Mandheling Aceh-kaffebønner er en favorit blandt Espresso-elskere, og deres popularitet viser ingen tegn på at aftage.

Tak for læsningen! Vi håber, at du vil bliver på Copenhagenbrew.dk og prøve en af vores lækre kaffedrikke. Vores kaffespecialister brænder for at lave den perfekte kop kaffe til hver enkelt kunde, og vi ved, at du ikke vil blive skuffet. Køb din kaffe i dag og start morgenen ud med bæredygtigt kvalitetskaffe!

Gjør det selv

Copenhagen Brew Classics