Opskrift: Iced‌ ‌Caramel‌ ‌Latte‌

Lav din egen iced caramel latte derhjemme med denne nemme opskrift. Den søde og cremede iskaffe smager mindst lige så godt, som dem du køber på en café (måske endda en smule bedre). Derudover sparer du helt sikkert både tid og penge ved at lave din kaffe derhjemme.

Tid: 2 minutter

Ingredienser:

- Isterninger

- 2 afkølede espressoshots.

- 2 dl mælk.

- 2 spiseskeer fløde

- 3 spiseskeer karamelsirup.

 

Fremgangsmåde:

Hæld isen i dit glas.

Hæld den afkølet kaffe, mælk, fløde og karamelsirup i glasset.

Rør rundt til ingredienserne er godt blandet.

Læn dig tilbage og nyd din kaffe.

 

Note: Alternativt, hvis du ønsker en mere cremet iskaffe, kan du blende kaffen, mælken, fløden og karamelsiruppen sammen inden du hælder den over isen.

Gør-det-selv med

Copenhagen Brew Classics